John Habes

Barok stoelen en meubelen
Bent u op zoek naar een ware eyecatcher voor in uw interieur? Heeft u dan al weleens aan barok stoelen, barok meubelen of een barok fauteuil gedacht? Barok meubels zijn de laatste trend. En terecht, want ze vormen een kleurrijk feest in bijna elk interieur. Barok meubelen zijn te herkennen aan hun drukke decoraties vaak met bloemen, bladeren en engelen. De stijl van de poten is herkenbaar aan de gebogen vorm.

Barok meubels voor een luxe uitstraling

Barok meubels en stoelen geven een luxe uitstraling aan uw interieur. Waar barok meubelen voorheen alleen in klassieke inrichtingen tot hun recht kwamen, misstaan ze ook in een modern en/of landelijk interieur totaal niet. Bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur zijn vele modellen, kleuren en maten barok stoelen en meubelen leverbaar. En al onze barok meubels worden van een goede kwaliteit hout gemaakt.

Bestel uw barok fauteuil of stoel direct online

Heeft u uw favoriete barok fauteuil of stoel gevonden? Dan kunt u deze bij ons eenvoudig direct online bestellen. Wanneer u het type vermeldt, het gewenste aantal en het bijbehorende bedrag overmaakt op rekeningnummer NL03RABO0339921951, wordt uw bestelling geactiveerd. Voor een overzicht van ons aanbod barok meubelen, kijkt u bij het project barok stoelen.
Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

  • Angelenweg 80 N
  • 5349 TC Oss
  • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

  • Kostmand 100
  • 1276 CL Huizen