John Habes

Meubels stofferen

Voor het laten stofferen van uw meubels bent u bij meubelstoffeerderij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres. Of u uw meubels nou klassiek, ambachtelijk of modern wilt laten stofferen, uitgevoerd in stof, leder of pu-leer: in onze meubelstoffeerderij is alles mogelijk.

Breng uw meubels in originele staat terug

Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat uw gestoffeerde meubels verkleuren of beschadigd raken. In onze meubelstoffeerderij is het mogelijk door middel van herstoffering om uw klassieke meubelen door middel van ambachtelijk stoffeerwerk in originele staat terug te brengen. Onze meubelstoffeerder kan de stofrand na het stofferen afzetten met een klassieke bies of stofferingnagel. Precies zoals u de afwerking van uw meubelstuk wenst.

Wilt u uw meubels liever in een meer moderne stijl laten stofferen? Dan is dit mogelijk door het toepassen van vlakstoffering.

Meubelstoffeerder met de meest gerenommeerde merken

Als meubelstoffeerder maken wij natuurlijk uitsluitend gebruik van materialen van een uitstekende kwaliteit en met een prachtige uitstraling. In onze meubelstoffeerderij werken wij dan ook met de meest gerenommeerde merken. We zijn onder andere dealer van:

 • Leolux
 • Keymer
 • Lancier
 • Switch
 • van Leeuwen Leather
 • Ad Hulst leder

Meubelsstofferen of herstoffering door een uitstekende meubelstoffeerder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Bank stofferen

Is uw bank nog in een prima staat, op de bekleding na? En zit deze eigenlijk nog perfect? Gun uw bank dan een tweede leven en laat uw bank stofferen door Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Het leuke aan het opnieuw laten bekleden van uw bank is dat deze weer helemaal als nieuw is en aansluit bij de rest van uw interieur. Of dit nou landelijk, klassiek of modern is.

Bank bekleden: een uitstekende investering

Een bank opnieuw laten bekleden is een uitstekende investering. U bespaart namelijk de kosten op een nieuwe bank en kunt blijven genieten van uw vertrouwde meubelstuk. Kies voor een nieuwe kleur door uw bank te stofferen in een nieuwe kleur of met een ander materiaal zoals stof of (kunst)leer. De keuze in kleuren, stoffen en soorten (kunst)leer is tegenwoordig erg groot. Hierdoor vindt u altijd een kleur en materiaal dat past bij datgene wat u wilt.

Ambachtelijk stoffeerwerk en vlakstoffering

Wij brengen uw bank door middel van ambachtelijk stoffeerwerk weer in de originele staat terug. Onze meubelstoffeerder kan de stofrand na het stofferen afzetten met een klassieke bies of stofferingnagel. Gaat uw voorkeur uit naar een bank bekleden in een moderne stijl? Dan doen we dit door het toepassen van vlakstoffering.

Voor het stofferen van uw bank maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen met een prachtige uitstraling. We werken als dealer van de meest gerenommeerde merken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Stoel stofferen

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren meubelstoffeerder om uw stoel te laten stofferen of opnieuw te laten bekleden? Dan bent u bij Habes houten vloeren, meubelen en totaalinterieur aan het juiste adres. De mogelijkheden om uw stoel te laten stofferen zijn erg uitgebreid: van klassiek tot modern en van stof tot leder of pu-leer.

Waarom uw stoel laten bekleden?

Er zijn verschillende redenen om uw stoel opnieuw te laten stofferen. Hieronder hebben we een aantal redenen voor u op een rijtje gezet:

 • U kunt bijvoorbeeld gehecht zijn aan het meubelstuk, omdat het om een oude stoel van de grootouders gaat of omdat de stoel gewoon nog erg goed zit;
 • De stoel opnieuw laten bekleden is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe stoel;
 • De huidige bekleding van de stoel is versleten of beschadigd en toe aan een nieuw jasje;
 • De keuze in stoffen en (kunst)leersoorten is tegenwoordig erg groot;
 • U kunt een eigen, uniek en persoonlijk meubelstuk creëren.

Niet alleen oude meubelstukken, maar ook design meubels worden regelmatig hersteld. Het grote voordeel aan design meubelen is namelijk dat ze waardevast zijn én blijven. Opnieuw een design stoel laten bekleden is dus een goede oplossing.

Uitstekende kwaliteit en mooie uitstraling

Wanneer u besluit om uw stoel door Habes houten vloeren, meubelen en totaalinterieur te laten stofferen, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit én een mooie uitstraling. Wij werken met de beste materialen en de meest gerenommeerde merken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

 • Angelenweg 80 N
 • 5349 TC Oss
 • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

 • Kostmand 100
 • 1276 CL Huizen