Meubels op maat

op maat

U bent op zoek naar iets bijzonders. Een meubelstuk dat u nog in geen enkele winkel heeft kunnen vinden? Een kast, tv meubel of een ander meubelstuk dat eigenlijk alleen in uw hoofd bestaat? Dan bent u op zoek naar de meubels op maat van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Ook als u een bepaalde plek in huis vrij heeft, waar geen kant-en-klaar meubel goed past, bieden onze meubels op maat een uitkomst.

Of u nou een tafel, een kast of een tv meubel op maat wilt laten maken, meubels op maat bieden altijd een aantal voordelen:

  • uniek en origineel
  • meubels op maat passen altijd
  • u kunt uw eigen kleur en stijl bepalen

Voor meer voorbeelden van op maat gemaakte meubels verwijzen wij u graag door naar de projectenpagina.

Van kasten tot een tv meubel op maat – alles is mogelijk

Meubels op maat, betekent bij ons ook echt meubels op maat. Van tafels op maat tot een tv meubel op maat of een totaalinterieur: alle vormen en maten zijn mogelijk, zodat u zelf uw droommeubel(en) kunt samenstellen. Wij zorgen voor maatwerk van topkwaliteit in materialen en afwerking.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden wat betreft meubels op maat met u te bespreken. U kunt natuurlijk ook altijd met uw eigen idee of ontwerp van uw tv meubel op maat naar onze showroom komen.