Kasten op maat

Kasten zijn er in veel verschillende soorten, maten, modellen en materialen. Bent u voor uw woning op zoek naar een mooie boekenkast, dressoir of kledingkast? Maar kunt u uw favoriete exemplaar nergens vinden? Bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur bieden we de oplossing: kasten op maat. Van een kledingkast op maat tot een dressoir op maat: al onze maatwerk kasten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling.

De voordelen van een kast op maat laten maken

Ondanks dat kasten in uw woning niet kunnen ontbreken, kunt u wel te maken hebben met ruimtegebruik. Een kast op maat laten maken, is de oplossing en biedt een heleboel voordelen:

 • Uniek
  Kasten op maat zijn altijd uniek en origineel. Niemand zal dezelfde kast in zijn of haar woning hebben.
 • Past altijd
  Het grote nadeel van kasten kopen in een winkel is dat ze alleen maar verkrijgbaar zijn in standaard afmetingen. Kasten op maat passen altijd, ook wanneer de betreffende ruimte rare hoeken of onhandige verwarmingsbuizen heeft.
 • Stijl en kleur
  Of uw inrichting nou landelijk, klassiek of modern is: een maatwerk kast sluit altijd op deze stijl aan. En qua kleur kunt u kiezen voor een kleur die aansluit bij uw muren of vloer of juist kiezen voor een contrasterende kleur.
 • Altijd de juiste indeling
  Een ander voordeel van een kast op maat is dat deze altijd de juiste indeling heeft. Een kledingkast op maat bijvoorbeeld kunt u zo indelen als u wilt: hang- en leggedeeltes, wel of geen ruimte voor accessoires?

 

Topkwaliteit in materialen en afwerking

Wat betreft kasten op maat is bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur alles mogelijk. Samen met u stellen we uw perfecte kledingkast op maat samen. Wij zorgen voor topkwaliteit in zowel materialen als in afwerking.