Tafels op maat

Een tafel vormt een belangrijk accent binnen uw interieur. In de keuken/eetkamer vormt de eettafel dé gelegenheid om lekker te eten en gezellig samen te zijn met familie en vrienden. De salontafel vormt het middelpunt van een avondje met lekkere hapjes of een avondje televisie kijken. Sterker nog, een mooie tafel kan ook een echte blikvanger in uw interieur zijn. En voor mooie tafels op maat bent u bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres.

Stap voor stap uw tafel op maat laten maken

Naar wat voor tafel u ook op zoek bent, bij ons kunt u elke tafel op maat laten maken. Stap voor stap creëren we uw droomtafel op maat.

 1. De juiste afmeting
  Eén van de grootste voordelen van tafels op maat is dat deze altijd de juiste afmeting hebben. Of uw voorkeur nou uitgaat naar rond, vierkant of rechthoekig, groot of klein: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.
 2. Tafelblad op maat
  Een mooi tafelblad op maat van een boomstam, massieve eikenhouten planken of steigerhout.
 3. De kleur
  Gaat uw voorkeur uit naar een donker gekleurde tafel, wit, naturel of een andere tint? En wilt u de poten in een andere kleur dan het blad of juist niet? Samen met u bespreken we de mogelijkheden.
 4. Het onderstel
  Wilt u het onderstel/de poten van de tafel ook in hout of wilt u liever een stalen onderstel of een buizenconstructie om de looks wat stoerder te maken?

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in tafels op maat of wilt u een tafelblad op maat laten maken? Informeer dan naar onze uitgebreide mogelijkheden.