John Habes

Radiatorombouw & bekleding

Stoort u zich ook aan die lelijke radiatoren in huis omdat ze en over het algemeen niet mooi zijn en ook nog eens ongemakkelijk schoon te maken zijn? Dan bieden wij van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur de oplossing. Wij ontwerpen een radiatorombouw die een positieve bijdrage aan uw interieur levert. Dé ideale manier voor het wegwerken van uw verwarming.

De voordelen van een radiatorombouw

Een radiatorombouw, ofwel radiatorbekleding, wordt in plaatmateriaal of edel gefineerd plaatmateriaal uitgevoerd. Het voordeel van deze materialen is dat het niet werkt en dat er door de gekozen constructie van de radiatorombouw bovendien geen warmte verloren gaat. Radiatorbekleding heeft zowel een positief esthetisch effect als een praktisch nut.

De radiatorombouw kan worden afgewerkt in zowel olie als in een zeer hoogwaardig hand gespoten blanke- of meubelkleurlak. Uiteraard kan een verwarmingsombouw ook geleverd worden in schilderwerk.

Onze prijzen

Onze prijzen wat betreft radiatorbekleding hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons koopt u al een verwarmingsombouw vanaf €350,00. Dus bent u op zoek naar een goede én mooie oplossing voor het wegwerken van uw radiator? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag aan een mooie en praktische radiatorombouw.

Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

  • Angelenweg 80 N
  • 5349 TC Oss
  • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

  • Kostmand 100
  • 1276 CL Huizen