Meubels opknappen

Meubels opknappen is helemaal van deze tijd. En waarom ook niet? Wanneer u uw inrichting een nieuwe look wilt geven kunt u er inderdaad voor kiezen om nieuwe meubels te kopen, maar het is toch veel slimmer en leuker om uw oude meubels op te knappen? Laat uw oude meubels opknappen door de vakmensen van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur, zodat deze nog jaren mee kunnen. Ga voor een antiek-effect, een mooie nieuwe kleur of maak uw oude houten meubels weer als nieuw.

Meubelrestauratie

Naast oude meubels opknappen is ook meubelrestauratie één van onze uitgebreide mogelijkheden. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw meubels door intensief gebruik beschadigd zijn. Meubelrestauratie biedt dan de oplossing. Met behulp van meubelrestauratie brengen we uw meubelstuk weer in de originele staat terug. Niemand zal opmerken dat uw meubels gerestaureerd zijn. Zo is het bij ons ook mogelijk om uw antieke meubelen in oorspronkelijke staat te laten restaureren.

Als gediplomeerd meubelmaker en antiekrestaurator is het onze passie om met meubels opknappen en meubelrestauratie bezig te zijn. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.