Houten vloeren schuren en oliën

Het is belangrijk om uw houten vloer regelmatig te (laten) onderhouden. Is uw houten vloer om wat voor reden dan ook beschadigd? Heeft u een parketvloer die al enkele generaties meegaat? Heeft u een nieuwe woning gekocht met een houten vloer erin? Het advies van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur is schuren en oliën. Houten vloeren schuren en houten vloeren oliën verlengt de levensduur van de vloer.

Houten vloeren schuren

Vertoont uw houten vloer slijtageplekken, krassen van het meubilair, andere oneffenheden of zwarte plekken van het vocht? Laat uw vloer dan door ons beoordelen. Het is namelijk belangrijk om op tijd in te grijpen, uw vloer op tijd van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Laat uw houten vloeren stofarm schuren om de levensduur en dus het plezier ervan te verlengen.

Houten vloeren oliën

Houten vloeren oliën geeft de houten vloer niet alleen een beschermlaag, maar ook een matte en natuurlijke uitstraling. Houten vloeren schuren en oliën maakt houten vloeren weer als nieuw.
Qua onderhoud van uw houten vloer werken wij met het merk Blu

Dolphin. Dit is de specialist wat betreft de duurzame bescherming van uw houten vloer. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit, bieden veiligheid en zijn milieuvriendelijk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van houten vloeren schuren en oliën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.