John Habes

Laminaat vloeren

Een goede laminaatvloer van tegenwoordig is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit zorgt ervoor dat de laminaatvloer één van de meest populaire vloersoorten is geworden. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer die bestaat uit vier lagen met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse laminaatvloeren van onder andere de hoogstaande merken Quick step en Balterio.

De voordelen van een laminaat vloer

Het voordeel van een laminaatvloer ten opzichte van een houten vloer is dat de laminaatvloer door het uniforme kliksysteem relatief eenvoudig zelf te leggen en te demonteren is. Door de populaire V groef is de laminaatvloer bovendien steeds moeilijker te onderscheiden van een echte houten vloer. Hierdoor is de laminaatvloer bovenal een betaalbaar alternatief voor een houten vloer of een parketvloer. Voor wie de voordelen van laminaat wil combineren met echt hout is de duoplanken vloer een aanrader.

Geïnteresseerd in PVC vloeren? Kom naar John Habes in Oss of Huizen

Bent u benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van onze PVC vloeren? Kom dan naar onze showroom in Oss en Huizen. Ons deskundige team helpt u graag met uw zoektocht naar de perfecte (PVC) vloer. Uw favoriete PVC vloer gevonden? Dan komen wij deze, indien gewenst, vakkundig bij u leggen.

Laminaat laten leggen – de kosten

Wilt u uw nieuwe vloer van laminaat laten leggen door een professional? Kies dan voor de professionals van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Voor het laminaat leggen vragen wij een prijs vanaf € 39 per m².

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van laminaatvloeren? Of wilt u uw laminaat door ons laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

  • Angelenweg 80 N
  • 5349 TC Oss
  • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

  • Kostmand 100
  • 1276 CL Huizen