Laminaatvloer

Een goede laminaatvloer van tegenwoordig is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit zorgt ervoor dat de laminaatvloer één van de meest populaire vloersoorten is geworden. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer die bestaat uit vier lagen met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse laminaatvloeren van onder andere de hoogstaande merken Quick step en Balterio.

De voordelen van laminaatvloeren

Het voordeel van een laminaatvloer ten opzichte van een houten vloer is dat de laminaatvloer door het uniforme kliksysteem relatief eenvoudig zelf te leggen en te demonteren is. Door de populaire V groef is de laminaatvloer bovendien steeds moeilijker te onderscheiden van een echte houten vloer. Hierdoor is de laminaatvloer bovenal een betaalbaar alternatief voor een houten vloer of een parketvloer. Voor wie de voordelen van laminaat wil combineren met echt hout is de duoplanken vloer een aanrader.

Laminaat laten leggen – de kosten

Wilt u uw nieuwe vloer van laminaat laten leggen door een professional? Kies dan voor de professionals van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Voor het laminaat leggen vragen wij een prijs vanaf € 39 per m².

Meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van laminaatvloeren? Of wilt u uw laminaat door ons laten leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

laminaatvloer

Interesse? Bel voor een afspraak:+31(0)654628118