Het onderhoud van uw houten vloer

Goed onderhoud van uw houten vloer is echt aan te raden. Van een goed onderhouden houten voer heeft u namelijk veel langer plezier. Of u nu een traditionele parketvloer, een massieve houten vloer, een samengestelde plankenvloer of lamelparket heeft: het juiste vloeronderhoud is belangrijk. De professionele vakmensen van Habes adviseren u graag over het juiste onderhoud van uw houten vloer.

_MG_8179 _MG_8181

 Waarom is vloeronderhoud belangrijk?

Regelmatig en goed onderhoud van uw houten vloer is erg belangrijk. Onder vloeronderhoud wordt het regelmatig reinigen, onderhouden en beschermen van uw vloeren verstaan. Met regelmatig vloeronderhoud wordt de levensduur van uw vloer alleen maar langer. Een goed verzorgde en onderhouden vloer is niet alleen mooi, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van uw woning.

Dealer van Blue Dolphin

Voor het onderhoud van uw houten vloer zijn wij van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur dealer van het merk Blue Dolphin. Blue Dolphin is dé specialist wat betreft de duurzame bescherming van uw houten vloer. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit, bieden veiligheid en zijn milieuvriendelijk.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Onderhoudsdoek voor vloer in hardwaxolie afgewerkt
  • Fix en Fill (1x per week in emmer spoelwater)
  • Onderhoudswax (1x per jaar voor onderhoud puur te gebruiken)

Blue Dolphin producten