John Habes

Parketvloer

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Parketvloeren krijgen een speciale behandeling waardoor dit soort vloeren goed bestand zijn tegen slijtage. Een traditionele parketvloer wordt ook wel Tapis genoemd. Het gaat hierbij om een gelijmde houten vloer waarvan de planken niet breder zijn dan 12 cm en 6 tot 12 mm dik. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse traditionele parketvloeren zoals het strokenparket, visgraatparket en parket uitgevoerd in blokmotief of Hongaarse punt.

De voordelen van parketvloeren

Parketvloeren bieden een aantal voordelen. Het allergrootste voordeel van een parketvloer is toch wel de warme uitstraling. Daarnaast zijn parketvloeren duurzaam, hebben ze een lange levensduur en zijn ze bij beschadiging eenvoudig te renoveren en op te schuren. Ook heeft een parketvloer goed isolerende eigenschappen. En tegenwoordig is parket ook geschikt om te verlijmen op vloerverwarming. Dit maakt de mogelijkheden van een parketvloer eindeloos.

Parket leggen

Bent u van plan om parket in uw woning te laten leggen? Kom dan gerust eens kijken bij Habes en laat u informeren door het deskundige team in onze showroom. Wij hebben verschillende soorten parketvloeren. Heeft u uw favoriete parketvloer gevonden? Dan kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten leggen

Parket schuren

Een parketvloer is een echte houten vloer. Binnen parket kunnen we twee categorieën onderscheiden: massief parket en lamelparket. Parket schuren is een enorme klus, maar wel een klus die in de meeste gevallen echt de moeite waard is, die echt veel voldoening geeft. Wilt u uw parketvloer laten schuren door een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf? Kies dan voor Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur.

Wanneer uw parket schuren

Er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen om uw parketvloer te laten schuren. Denk aan scherpe nagels van uw huisdier, het verschuiven van meubelstukken, hoge hakken of het per ongeluk iets laten vallen. Allemaal zaken die een behoorlijk effect op uw parketvloer kunnen hebben. Door dagelijks gebruik loopt uw vloer langzaam maar zeker een aardige hoeveelheid deukjes en krassen op.

Begint uw parket een verweerd uiterlijk te krijgen? Dan wordt het de hoogste tijd voor een goede onderhoudsbeurt. Laat uw parket schuren en lakken om de levensduur van uw parketvloer te vergroten.

Parket schuren of lakken, kies voor Habes

U kunt ervoor kiezen om uw parketvloer zelf te schuren en te lakken, maar u kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan een professional. Een professional als Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

  • Angelenweg 80 N
  • 5349 TC Oss
  • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

  • Kostmand 100
  • 1276 CL Huizen