Parketvloer

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Parketvloeren krijgen een speciale behandeling waardoor dit soort vloeren goed bestand zijn tegen slijtage. Een traditionele parketvloer wordt ook wel Tapis genoemd. Het gaat hierbij om een gelijmde houten vloer waarvan de planken niet breder zijn dan 12 cm en 6 tot 12 mm dik. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse traditionele parketvloeren zoals het strokenparket, visgraatparket en parket uitgevoerd in blokmotief of Hongaarse punt.

Parket

De voordelen van parketvloeren

Parketvloeren bieden een aantal voordelen. Het allergrootste voordeel van een parketvloer is toch wel de warme uitstraling. Daarnaast zijn parketvloeren duurzaam, hebben ze een lange levensduur en zijn ze bij beschadiging eenvoudig te renoveren en op te schuren. Ook heeft een parketvloer goed isolerende eigenschappen. En tegenwoordig is parket ook geschikt om te verlijmen op vloerverwarming. Dit maakt de mogelijkheden van een parketvloer eindeloos.

Parket leggen

Bent u van plan om parket in uw woning te laten leggen? Kom dan gerust eens kijken bij Habes en laat u informeren door het deskundige team in onze showroom. Wij hebben verschillende soorten parketvloeren. Heeft u uw favoriete parketvloer gevonden? Dan kunt u ervoor kiezen om deze door ons te laten leggen

Interesse? Bel voor een afspraak:+31(0)654628118