Parket schuren

Een parketvloer is een echte houten vloer. Binnen parket kunnen we twee categorie├źn onderscheiden: massief parket en lamelparket. Parket schuren is een enorme klus, maar wel een klus die in de meeste gevallen echt de moeite waard is, die echt veel voldoening geeft. Wilt u uw parketvloer laten schuren door een professioneel, ervaren en betrouwbaar bedrijf? Kies dan voor Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur.

Wanneer uw parketvloer laten schuren?

Er kunnen verschillende redenen aan ten grondslag liggen om uw parketvloer te laten schuren. Denk aan scherpe nagels van uw huisdier, het verschuiven van meubelstukken, hoge hakken of het per ongeluk iets laten vallen. Allemaal zaken die een behoorlijk effect op uw parketvloer kunnen hebben. Door dagelijks gebruik loopt uw vloer langzaam maar zeker een aardige hoeveelheid deukjes en krassen op.

Begint uw parket een verweerd uiterlijk te krijgen? Dan wordt het de hoogste tijd voor een goede onderhoudsbeurt. Laat uw parket schuren en lakken om de levensduur van uw parketvloer te vergroten.

Parket schuren en lakken? Kies voor Habes

U kunt ervoor kiezen om uw parketvloer zelf te schuren en te lakken, maar u kunt er ook voor kiezen om dit uit te besteden aan een professional. Een professional als Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.