Bank stofferen

Is uw bank nog in een prima staat, op de bekleding na? En zit deze eigenlijk nog perfect? Gun uw bank dan een tweede leven en laat uw bank stofferen door Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Het leuke aan het opnieuw laten bekleden van uw bank is dat deze weer helemaal als nieuw is en aansluit bij de rest van uw interieur. Of dit nou landelijk, klassiek of modern is.

Bank bekleden: een uitstekende investering

Een bank opnieuw laten bekleden is een uitstekende investering. U bespaart namelijk de kosten op een nieuwe bank en kunt blijven genieten van uw vertrouwde meubelstuk. Kies voor een nieuwe kleur door uw bank te stofferen in een nieuwe kleur of met een ander materiaal zoals stof of (kunst)leer. De keuze in kleuren, stoffen en soorten (kunst)leer is tegenwoordig erg groot. Hierdoor vindt u altijd een kleur en materiaal dat past bij datgene wat u wilt.

Ambachtelijk stoffeerwerk en vlakstoffering

Wij brengen uw bank door middel van ambachtelijk stoffeerwerk weer in de originele staat terug. Onze meubelstoffeerder kan de stofrand na het stofferen afzetten met een klassieke bies of stofferingnagel. Gaat uw voorkeur uit naar een bank bekleden in een moderne stijl? Dan doen we dit door het toepassen van vlakstoffering.

Voor het stofferen van uw bank maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen met een prachtige uitstraling. We werken als dealer van de meest gerenommeerde merken. Meer weten over onze mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5