Houten vloeren

Houten vloer regio Oss en Huizen

Een houten vloer geeft uw woning of bedrijf een warme, authentieke uitstraling. Hout is en blijft een natuurproduct wat ervoor zorgt dat elke houten vloer uniek is. Hout is een prachtig materiaal: het is levend, duurzaam én het veroudert nooit. Of u nou een moderne of klassieke uitstraling wilt: een houten vloer komt in elk interieur tot zijn recht. Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren regio Oss of Huizen? Dan bent u bij John Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres.

De voordelen van een houten vloer

Wanneer u kiest voor een houten vloer, kiest u voor een groot aantal voordelen. Het allergrootste voordeel is dat een houten vloer een heleboel gezelligheid met zich meebrengt. Daarnaast hebben houten vloeren een tijdloos karakter en zijn ze erg duurzaam. Een houten vloer gaat dus lang mee. En tenslotte zijn houten vloeren eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Is er sprake van een beschadiging? Geen probleem, deze kunnen we eenvoudig voor u herstellen.

Houten vloer schuren en oliën

Het is belangrijk om uw houten vloer regelmatig te (laten) onderhouden. Is uw houten vloer om wat voor reden dan ook beschadigd? Heeft u een parketvloer die al enkele generaties meegaat? Heeft u een nieuwe woning gekocht met een houten vloer erin? Het advies van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur is schuren en oliën. Houten vloeren schuren en houten vloeren oliën verlengt de levensduur van de vloer.

Houten vloeren schuren

Vertoont uw houten vloer slijtageplekken, krassen van het meubilair, andere oneffenheden of zwarte plekken van het vocht? Laat uw vloer dan door ons beoordelen. Het is namelijk belangrijk om op tijd in te grijpen, uw vloer op tijd van een nieuwe beschermlaag te voorzien. Laat uw houten vloeren stofarm schuren om de levensduur en dus het plezier ervan te verlengen.

Houten vloer oliën

Houten vloeren oliën geeft de houten vloer niet alleen een beschermlaag, maar ook een matte en natuurlijke uitstraling. Houten vloeren schuren en oliën maakt houten vloeren weer als nieuw.
Qua onderhoud van uw houten vloer werken wij met het merk Blu

Dolphin. Dit is de specialist wat betreft de duurzame bescherming van uw houten vloer. Alle producten zijn van een uitstekende kwaliteit, bieden veiligheid en zijn milieuvriendelijk.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden op het gebied van houten vloeren schuren en oliën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Houten vloer leggen of laten leggen

Bent u van plan om een houten vloer aan te schaffen? Dan kunt u ervoor kiezen om uw houten vloer zelf te leggen of te laten leggen. Kiest u ervoor om uw houten vloer te laten leggen? Schakel dan een professioneel bedrijf zoals John Habes in.

Voor al uw houten vloeren regio Oss of Huizen, zit u bij ons helemaal goed. Benieuwd naar onze mogelijkheden op het gebied van houten vloer leggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5