Meubels op maat

U bent op zoek naar iets bijzonders. Een meubelstuk dat u nog in geen enkele winkel heeft kunnen vinden? Een kast, tv meubel of een ander meubelstuk dat eigenlijk alleen in uw hoofd bestaat? Dan bent u op zoek naar de meubels op maat van Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur. Ook als u een bepaalde plek in huis vrij heeft, waar geen kant-en-klaar meubel goed past, bieden onze meubels op maat een uitkomst.

Of u nou een tafel, een kast of een tv meubel op maat wilt laten maken, meubels op maat bieden altijd een aantal voordelen:

 • uniek en origineel
 • meubels op maat passen altijd
 • u kunt uw eigen kleur en stijl bepalen

VAN KASTEN TOT EEN TV MEUBEL OP MAAT – ALLES IS MOGELIJK

Meubels op maat, betekent bij ons ook echt meubels op maat. Van tafels op maat tot een tv meubel op maat of een totaalinterieur: alle vormen en maten zijn mogelijk, zodat u zelf uw droommeubel(en) kunt samenstellen. Wij zorgen voor maatwerk van topkwaliteit in materialen en afwerking.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden wat betreft meubels op maat met u te bespreken. U kunt natuurlijk ook altijd met uw eigen idee of ontwerp van uw tv meubel op maat naar onze showroom komen.

Tafels op maat

Een tafel vormt een belangrijk accent binnen uw interieur. In de keuken/eetkamer vormt de eettafel dé gelegenheid om lekker te eten en gezellig samen te zijn met familie en vrienden. De salontafel vormt het middelpunt van een avondje met lekkere hapjes of een avondje televisie kijken. Sterker nog, een mooie tafel kan ook een echte blikvanger in uw interieur zijn. En voor mooie tafels op maat bent u bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres.

Stap voor stap uw tafel op maat laten maken.

Naar wat voor tafel u ook op zoek bent, bij ons kunt u elke tafel op maat laten maken. Stap voor stap creëren we uw droomtafel op maat.

 1. De juiste afmeting. Eén van de grootste voordelen van tafels op maat is dat deze altijd de juiste afmeting hebben. Of uw voorkeur nou uitgaat naar rond, vierkant of rechthoekig, groot of klein: het behoort allemaal tot onze mogelijkheden.
 2. Tafelblad op maat. Een mooi tafelblad op maat van een boomstam, massieve eikenhouten planken of steigerhout.
 3. De kleur. Gaat uw voorkeur uit naar een donker gekleurde tafel, wit, naturel of een andere tint? En wilt u de poten in een andere kleur dan het blad of juist niet? Samen met u bespreken we de mogelijkheden.
 4. Het onderstel. Wilt u het onderstel/de poten van de tafel ook in hout of wilt u liever een stalen onderstel of een buizenconstructie om de looks wat stoerder te maken?

Kasten op maat

Kasten zijn er in veel verschillende soorten, maten, modellen en materialen. Bent u voor uw woning op zoek naar een mooie boekenkast, dressoir of kledingkast? Maar kunt u uw favoriete exemplaar nergens vinden? Bij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur bieden we de oplossing: kasten op maat. Van een kledingkast op maat tot een dressoir op maat: al onze maatwerk kasten zijn van een uitstekende kwaliteit en hebben een prachtige uitstraling.

De voordelen van een kast op maat laten maken.

Ondanks dat kasten in uw woning niet kunnen ontbreken, kunt u wel te maken hebben met ruimtegebruik. Een kast op maat laten maken, is de oplossing en biedt een heleboel voordelen:

 • Uniek. Kasten op maat zijn altijd uniek en origineel. Niemand zal dezelfde kast in zijn of haar woning hebben.
 • Past altijd. Het grote nadeel van kasten kopen in een winkel is dat ze alleen maar verkrijgbaar zijn in standaard afmetingen. Kasten op maat passen altijd, ook wanneer de betreffende ruimte rare hoeken of onhandige verwarmingsbuizen heeft.
 • Stijl en kleur. Of uw inrichting nou landelijk, klassiek of modern is: een maatwerk kast sluit altijd op deze stijl aan. En qua kleur kunt u kiezen voor een kleur die aansluit bij uw muren of vloer of juist kiezen voor een contrasterende kleur.
 • Altijd de juiste indeling. Een ander voordeel van een kast op maat is dat deze altijd de juiste indeling heeft. Een kledingkast op maat bijvoorbeeld kunt u zo indelen als u wilt: hang- en leggedeeltes, wel of geen ruimte voor accessoires?

Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5