Meubels stofferen

Voor het laten stofferen van uw meubels bent u bij meubelstoffeerderij Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres. Of u uw meubels nou klassiek, ambachtelijk of modern wilt laten stofferen, uitgevoerd in stof, leder of pu-leer: in onze meubelstoffeerderij is alles mogelijk.

Breng uw meubels in originele staat terug

Het kan natuurlijk weleens voorkomen dat uw gestoffeerde meubels verkleuren of beschadigd raken. In onze meubelstoffeerderij is het mogelijk door middel van herstoffering om uw klassieke meubelen door middel van ambachtelijk stoffeerwerk in originele staat terug te brengen. Onze meubelstoffeerder kan de stofrand na het stofferen afzetten met een klassieke bies of stofferingnagel. Precies zoals u de afwerking van uw meubelstuk wenst.

Wilt u uw meubels liever in een meer moderne stijl laten stofferen? Dan is dit mogelijk door het toepassen van vlakstoffering.

Meubelstoffeerder met de meest gerenommeerde merken

Als meubelstoffeerder maken wij natuurlijk uitsluitend gebruik van materialen van een uitstekende kwaliteit en met een prachtige uitstraling. In onze meubelstoffeerderij werken wij dan ook met de meest gerenommeerde merken. We zijn onder andere dealer van:

  • Leolux
  • Keymer
  • Lancier
  • Switch
  • van Leeuwen Leather
  • Ad Hulst leder

Meubelsstofferen of herstoffering door een uitstekende meubelstoffeerder? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden met u.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5