Rietwerk & matwerk

Stoelenvlechten, oftewel stoelmatten, is een oud ambacht. Is uw rieten stoel of uw rieten radiatorombouw kapot? Ook dan kan Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur u van dienst zijn. Want naast meubelstoffering kunnen wij u helpen met het aanbrengen of vernieuwen van rietwerk en matwerk. Rietwerk wordt ook wel webbingaas of pitriet genoemd.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u stoelen of een radiatorombouw heeft waarvan het rietwerk moet worden vervangen. Of dat u stoelen heeft met biezen matten die aan vervanging toe zijn: ook dit stukje ambacht kunnen we voor u verzorgen.

Uw rieten stoel of radiatorombouw laten repareren

Heeft u een rieten stoel, een radiatorombouw of een ander rieten meubelstuk dat kapot of beschadigd is? Wacht met weggooien, want u kunt uw rieten stoel ook laten repareren. Wilt u weten wat we voor uw rietwerk en matwerk kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak wordt door ons geadviseerd of het rietwerk en matwerk gerepareerd kan worden of dat we het beter kunnen vervangen. Aan hand hiervan maken we een vrijblijvende offerte.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5