Stoel stofferen

Bent u op zoek naar een professionele en ervaren meubelstoffeerder om uw stoel te laten stofferen of opnieuw te laten bekleden? Dan bent u bij Habes houten vloeren, meubelen en totaalinterieur aan het juiste adres. De mogelijkheden om uw stoel te laten stofferen zijn erg uitgebreid: van klassiek tot modern en van stof tot leder of pu-leer.

Waarom uw stoel laten bekleden?

Er zijn verschillende redenen om uw stoel opnieuw te laten stofferen. Hieronder hebben we een aantal redenen voor u op een rijtje gezet:

  • U kunt bijvoorbeeld gehecht zijn aan het meubelstuk, omdat het om een oude stoel van de grootouders gaat of omdat de stoel gewoon nog erg goed zit;
  • De stoel opnieuw laten bekleden is vaak goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe stoel;
  • De huidige bekleding van de stoel is versleten of beschadigd en toe aan een nieuw jasje;
  • De keuze in stoffen en (kunst)leersoorten is tegenwoordig erg groot;
  • U kunt een eigen, uniek en persoonlijk meubelstuk creëren.

Niet alleen oude meubelstukken, maar ook design meubels worden regelmatig hersteld. Het grote voordeel aan design meubelen is namelijk dat ze waardevast zijn én blijven. Opnieuw een design stoel laten bekleden is dus een goede oplossing.

Uitstekende kwaliteit en mooie uitstraling

Wanneer u besluit om uw stoel door Habes houten vloeren, meubelen en totaalinterieur te laten stofferen, bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit én een mooie uitstraling. Wij werken met de beste materialen en de meest gerenommeerde merken.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5