Traprenovatie

Trappen hebben over het algemeen veel te verduren en worden zwaar belast omdat ze dagelijks intensief gebruikt worden. In de loop der jaren zal een trap dan ook de nodige slijtage gaan vertonen. Een nieuwe trap is kostbaar en bovendien wat ons betreft niet nodig. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur maakt door middel van een traprenovatie uw trap weer als nieuw.

Uw trap renoveren – de voordelen

Wanneer u ervoor kiest om uw trap te laten renoveren in plaats van een nieuwe trap te plaatsen, kiest u voor veel voordelen. Allereerst is traprenovatie een stuk minder tijdrovend dan het uitbreken van uw oude trap en het plaatsen van een nieuwe. Als de vakmensen van Habes uw trap komen renoveren is er geen sprake van schade of overlast. Een trap opknappen is in de meeste gevallen zeer voordelig en kan tenslotte in een veel kortere tijd worden gerealiseerd.

Wij voeren de traprenovatie uit in zowel massiefhout als in MDF en dat aansluitend aan uw houten vloer. Wij hanteren hierbij een concurrerende prijs voor een zeer goede kwaliteit. Kan uw trap ook wel een opknapbeurt gebruiken? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u aan huis voor het maken van een vrijblijvend offerte om uw trap te renoveren.


Reviews

John Habes

Google Reviews
4.5