John Habes

Vloeren

Houten vloeren

Een houten vloer geeft uw woning of bedrijf een warme, authentieke uitstraling. Hout is en blijft een natuurproduct wat ervoor zorgt dat elke houten vloer uniek is. Hout is een prachtig materiaal: het is levend, duurzaam én het veroudert nooit. Of u nou een moderne of klassieke uitstraling wilt: een houten vloer komt in elk interieur tot zijn recht. Bent u op zoek naar een specialist in houten vloeren regio Oss of Huizen? Dan bent u bij John Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur aan het juiste adres.

PVC vloeren

De PVC vloer is nog maar een aantal jaren op de markt, maar wordt door steeds meer zakelijke en particuliere klanten ontdekt. Wanneer u op zoek bent naar een mooie vloer met de uitstraling van hout, natuursteen of beton en met het gemak van kunststof, biedt een PVC vloer de oplossing. PVC is een kunststof parketvoer, gemaakt van verschillende lagen PVC. De PVC vloer is erg geschikt om te leggen in ruimtes waar de kwaliteit van de vloer hoog moet zijn.

Laminaat vloeren

Een goede laminaatvloer van tegenwoordig is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. Dit zorgt ervoor dat de laminaatvloer één van de meest populaire vloersoorten is geworden. Een laminaatvloer is een gelaagde vloer die bestaat uit vier lagen met een watervaste, gelijmde HDF-plaat als kern. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse laminaatvloeren van onder andere de hoogstaande merken Quick step en Balterio.

Parket vloeren

Parket is de verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Parketvloeren krijgen een speciale behandeling waardoor dit soort vloeren goed bestand zijn tegen slijtage. Een traditionele parketvloer wordt ook wel Tapis genoemd. Het gaat hierbij om een gelijmde houten vloer waarvan de planken niet breder zijn dan 12 cm en 6 tot 12 mm dik. Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert diverse traditionele parketvloeren zoals het strokenparket, visgraatparket en parket uitgevoerd in blokmotief of Hongaarse punt.

Lamel parket

Habes houten vloeren, meubelen, totaalinterieur levert houten vloeren in alle soorten, vormen en afwerkingen. Lamelparket of een duoplank vloer (ook wel multiplank, samengestelde plank, plank met toplaag, lamelplank of combiplank genoemd) bestaat uit samengestelde planken van een stabiele onderlaag (meestal berken multiplex), waar een laag hout op verlijmd is van 4 tot 6 mm. Deze planken zijn in alle soorten hout verkrijgbaar.

Onderhoud vloeren

Goed onderhoud van uw houten vloer is echt aan te raden. Van een goed onderhouden houten voer heeft u namelijk veel langer plezier. Of u nu een traditionele parketvloer, een massieve houten vloer, een samengestelde plankenvloer of lamelparket heeft: het juiste vloeronderhoud is belangrijk. De professionele vakmensen van Habes adviseren u graag over het juiste onderhoud van uw houten vloer.

Neem contact op!
John Habes
Verstuur een bericht

© John Habes. 

Vestiging Oss


Hoofdkantoor: 

  • Angelenweg 80 N
  • 5349 TC Oss
  • 06 – 54 62 81 18

Vestiging Huizen


(Geen postadres aanwezig)
(Alleen op afspraak)

  • Kostmand 100
  • 1276 CL Huizen